Bright Mind Media, social media met effect.

Wij zijn een jong gepassioneerd bedrijf, gevestigd in Utrecht. Actief met alle vormen van social media. Wij geloven in de kracht van de consument, de kracht van het internet en de psychologie in marketing.

Bright Mind Media werkt volgens het CAN-principe: voor iedere klus, en dus voor iedere opdrachtgever, stellen we het perfecte team samen. Primair richten wij ons op 4 takken:

  1. Uitleg over social media
  2. Invoer van social media
  3. Uitvoer van social media
  4. Adverteren op social media

Als full-service social mediabureau verzorgen wij o.a. Twitter-campagnes, LinkedIn bedrijfsprofielen, Mobiele website, YouTube kanalen en films. Maar ook speciale Facebook pagina’s, Foursquare specials en marketing advies. Het uitbesteden van het beheer van onder andere Twitter en/of Facebook-account is ook mogelijk bij ons. 
Bright Mind Media adviseert hoe je social media kunt inzetten om je doelgroepen en doelstellingen te bereiken. Bij het uitvoeren van social media campagnes kunnen wij begeleiden of desgewenst al het werk uit handen nemen, bijvoorbeeld via community management.

Kortom: bedrijven helpen, inspireren en ontzorgen door middel van het efficiënt inzetten van social media, dat doen we graag. Voor wie wij werken? Lees hier meer over onze enthousiaste klanten.

Erkenningen

goc erkend leerbedrijf100x100   ecabo100x100   Hootsuite certified logo100x100
Bright Mind Media is een
GOC en Ecabo erkend leerbedrijf
  Bright Mind Media is
Hootsuite Certified