Wil jij social media effectief inzetten?

Bright Mind Media adviseert, ondersteunt en begeleidt bij het inzetten van social media en daarbij richten we ons op 4 takken:

Uitleg en advies over goed en succesvol gebruik van social media.

Workshopmogelijkheden:

In de workshop gaan we in op het fenomeen ‘social media’. We behandelen de belangrijkste kanalen en het delen van succesverhalen.

Wil je meer weten over social media? Neem contact met ons op.

Goed inzetten van social media als onderdeel van communicatie- en marketingstrategie is essentieel. Wij helpen bij het goed invoeren van social media in de organisatie.

Hierbij richten wij ons op 5 fasen in de Social Media inzet.

  1. Strategie & Concept
  2. Implementatie & Lancering
  3. Training & Ondersteuning
  4. Activatie & Communicatie
  5. Rapportage & Feedback

Social media succesvol inzetten? Neem contact met ons op.

Conversatie is niks zonder toehoorders. Wij zorgen voor Fans, Friends en Followers. Wij zorgen er voor dat uw berichten meer bereiken.

Met doelgericht adverteren op onder andere Facebook, Twitter, YouTube en Google zorgen we voor meer zichtbaarheid. Wij laten uw boodschap meer opvallen en zorgen voor lange termijn relaties op de social media.

Meer bereiken met adverteren? Neem contact met ons op.

Having a Twitter account is not a strategy

Communicatie is essentieel op social media. Goede conversaties hebben ervaring, kennis en kunde nodig. Maar ook een doelstelling en een storyline.

Wij voeren die conversatie voor u uit met:

  • Monitoren van conversaties
  • Schrijven van berichten
  • Reageren op berichten
  • Aangaan van interactie

Ook de communicatie door ons laten uitvoeren? Lees meer over Social Media uitbesteden.

SPECIALS:

Event Monitoring
Via social media is voor, tijdens en na een event goed te monitoren wat  over het event gezegd wordt. Met name op Twitter kun je de realtimeconversatie goed volgen. Dat zorgt voor inzage in waar bezoekers mee bezig zijn en waarover zij communiceren. Bright Mind Media ondersteunt hierbij.

LinkedIn workshop
In een workshop van drie uur gaan we aan de slag met je doelstellingen en doelgroep. Je krijgt heldere uitleg over succesvolle strategieën. Hoe kan je in contact komen en blijven met mensen? Hoe vind je de juiste zakenpartners en hoe kom je met hen in contact? Dit wordt helder uit de doeken gedaan tijdens deze workshop.

Interesse?

Benader ons voor een gesprek.