Ik heb een vraag over je website. Afgelopen week ging het over de ideale website in mijn programma. En ik vroeg me af hoe dat bij jouw website zat? Levert je website klanten op of is die alleen maar mooi? (Of is hij saai, niet mobiel en aan vervanging toe 🙂
Als je het een beetje goed aanpakt, dan krijg je veel klanten via je website. Kom je hoog in Google en scheelt dit je bakken aan advertentiegeld.
Afgelopen week hebben we in het Online Masters Programma gewerkt aan de ideale website. We werken met een perfect systeem dat mooi is én klanten op levert.
Vrijdag heb ik dit systeem verder uitgelegd. We werken namelijk met het uiterst handige WordPress. In WordPress gebruiken we een van de meest gebruikte vormgevingen (Thema’s). Namelijk Enfold. Dit is een thema waarmee je eenvoudig, visueel en professioneel je eigen website vorm geeft. Zonder dat je technische kennis hoeft te hebben. Heerlijk!
Eigenlijk is deze informatie onderdeel van het hele Online Masters Programma. Maar omdat ik je graag verder help met succesvol ondernemen deel ik deze module met je. Gratis. Hoef je niks voor te doen.
Laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is en ga zelf aan de slag.
In september start ik weer met een nieuwe editie van Online Masters. Als je zeker wilt zijn van een plek, mail me dan nu even. (Super Early Bird €1.495)
Voor het zover is start ik nog een keer met de 10 daagse Ondernemers Chalenge. Tijdens deze succesvolle en goed gewaardeerde challenge kom je erachter WAT jij als ZZP’er wilt bereiken en HOE je dit gaat doen. Later meer hierover. 🙂
Veel succes met de video uit de module. Enne… bel me eens op om te vertellen of je een mooie website hebt, of dat je klanten krijgt. Ik ben benieuwd. 06-51523681.
Fijne dag,
H
Volg me

Latest posts by Henk-Jan Geel (see all)