Het kan nog net. De allerbeste wensen voor 2018. En wat mij betreft kan het altijd wel. Iemand het beste wensen. Dus wie weet hoor je dit in de zomer nog een keer 🙂 Dat is gewoon een kwestie van nu plannen en in juli doen.

Afgelopen feestdagen heb ik bij mijn schoonouders in Zweden doorgebracht. Ook daar was er veel geplan. Met name voor het kerstdiner (Veel gangen in Zweden. Vraag maar aan mijn vrouw)

Maar ook zakelijk heb ik het een en ander ingepland. Zelfs tot en met 2019. Want dan ga ik met 7 personen op ‘Jacht naar het Noorderlicht‘ (Dit als vervolg op de volledig volgeboekte Expedition Experience)

Genoeg doelen voor dit jaar en zelfs al volgend jaar. Doelen stellen is geen probleem. Maar ze halen… dat is een ander verhaal.

Doelen halen komt neer op acties inplannen en acties ondernemen. Soms kan ik daar wel wat hulp bij gebruiken. En misschien jij ook wel?

Zo heb ik voor 2018 de Marketing Kalender gemaakt. Een handig Excel sheet waarin je al je acties overzichtelijk neer kan zetten. Heb je  hem nog niet? Download hem hier dan even.

Al een paar honderd mensen hebben de kalender gedownload. En ik heb een aantal om feedback gevraagd. Wat ik hoorde was dat het downloaden nog wel lukte… maar dat ze hem nog niet gebruiken. En dat is echt super zonde. Want met goede planning en goede acties ga je doelen halen!

Dus! Tijd voor actie. En wel de Marketing Kalender Actie Ochtend. Op dinsdagochtend 30 januari gaan we samen die kalender invullen. Niet in Excel maar op een grote uitgeprinte kalender. Doelen bepalen, en marketing acties invullen. Om zo jouw doelen voor 2018 te halen.

Op 30 januari is er al weer 1 maand van het jaar voorbij. Maak nu van deze gelegenheid gebruik en laat niet de andere 11 maanden op z’n beloop.

En omdat ik je goed op weg wil helpen geef ik je bij deze €25 korting. Maak daarvoor gebruik van deze couponcode: ‘DoelenHalen

Dus. Hup Actie nummer 1: Inschrijven voor de Marketing Kalender Actie Ochtend

Met actieve groet,

Henk-Jan

Volg me

Henk-Jan Geel

Master Mind at Bright Mind Media
Ik ben LinkedIn trainer en social marketeer. Ondernemers help ik social media effectief in te zetten. Ook succesvoller worden met social marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via Twitter of op LinkedIn.
Volg me

Latest posts by Henk-Jan Geel (see all)