In de loop der tijd heeft Bright Mind Media voor veel klanten gewerkt. Diverse werkzaamheden zijn reeds de revue gepasseerd, waaronder strategieplan schrijven, online monitoring instellen en accounts aanmaken en beheren. Maar ook zijn er trainingen gegeven over het gebruik en beheer van social media: LinkedIn, Twitter, Facebook. Community management en online campagnes.

Hieronder een kleine greep uit alle aanbevelingen.
 

Over de Linkedin workshop:

Gjerryt Leuverink, Adviseur Communicatie & Social Media bij NS Stations
“Praktische workshop met veel tips, handvatten en suggesties op maat, passend bij je eigen profiel en doelstelling(en) op LinkedIn. Een aanrader voor mensen die nu wel een profiel hebben, maar eigenlijk niet weten wat ze er verder mee moeten en kunnen.

Jules Barthmuss, Directeur bij Hunt IT B.V (detachering / W&S)
Prima workshop door Henk-Jan Geel van Bright Mind Media. Duidelijke uitleg, handige tips en vooral; direct toepasbaar! Meteen een Inhouse workshop voor mijn collegae op kantoor geregeld!

Raymond de Jong, Sr. Communicatieadviseur a.i. bij WSW
Prima workshop gehad en veel geleerd bij Henk-Jan Geel. Hoewel ik bekend ben met Linkedin, heeft hij me toch nieuwe functionaliteiten bijgeleerd. Een prettige manier van trainen. Heel veel succes!

Dirk Sikma, Meubelmaker/ontwerper en allround vakman bij Home Update
Heldere en praktische workshop voor mensen die de mogelijkheden van LinkedIn willen verkennen en een professioneel profiel willen maken. De workshop is een investering in jezelf en het geld dubbel en dwars waard.

Annemarie Mulder, Owner – Consultant bij AR maisons
Voor mij was de workshop nuttig door het intensief bezig zijn met LinkedIn tijdens een avond omringd met collega-ondernemers. Daardoor werd het ook een netwerkavondje.

Jan Schinkel, bouwregie, bouwregisseur, zakelijk directeur, dga bij Han van Zwieten Architecten BNA
Leuk om erachter te komen hoe Linkedin werkt. Er zit een hele wereld achter en je moet er tijd aan besteden. De workshop was verhelderend.

Olga Leever, mede-oprichter bij Stichting Utrecht Netwerk
Fijne, praktische cursus over de LI-bedrijfspagina. Je krijgt voldoende achtergrondinformatie en gaat direct met de materie aan de slag. Het resultaat: een pagina die aan het eind van de workshop al flink in de steigers staat. Henk-Jan, bedankt!
 

Over de LinkedIn profiel scan:

Sven Duppen, Sales Account Manager Marketing Solutions bij LinkedIn
Dit document helpt praktisch iedere LinkedIn-gebruiker meer uit zijn of haar profiel te halen. Het is zeer uitgebreid en to-the-point. Echt een aanrader dus!

Jitske Both, Beleidsadviseur HR bij Cordaan
Handige tips met voorbeelden hoe je het zou kunnen aanpakken. Handig voor de gevorderde en beginnende LinkedIn gebruiker!

Raymond de Jong, Sr. Communicatieadviseur a.i. bij WSW
Prima document met veel bruikbare tips. Ik ben er erg blij mee.
 

Bedrijfsrefenties en aanbevelingen zijn te vinden op de LinkedIn company page van Bright Mind Media
Meer persoonlijke referenties zijn te lezen op het LinkedIn profiel van Henk-Jan Geel