Hoe kan je een samenvatting toevoegen op LinkedIn ?

Uw eigen samenvatting gebruikt u om kort en krachtig weer te geven wat uw expertise is en wat u te bieden hebt. Vermijd het gebruik van jargon. Een samenvatting is niet de beschrijving van uw huidige functie. Schrijf in een samenvatting uw motivatie om te doen wat u nu zakelijk doet. Als u meerdere zaken wilt vermelden, houd het dan overzichtelijk door alinea’s te maken of opsommingtekens te gebruiken.

Schrijf altijd in de eerste persoon i.p.v. in de derde persoon. Het gaat immers over uzelf. Wanneer u overuzelf schrijft in de derde persoon, lijkt het alsof u het niet zelf bent. Het haalt het persoonlijke aspect uit uw profiel en doet het op een advertentie lijken i.p.v. dat het u weergeeft als iemand die met andere mensen een connectie wilt aangaan.

U kunt in de samenvatting eventueel ook extra contactinformatie kwijt, zodat er snel en direct contact met u opgenomen kan worden. Geef goed aan wat men bij u kan ‘krijgen’: What’s in it for them?

De samenvatting op uw profiel kunt u hier invullen: http://www.LinkedIn.com/profile/edit-summary

In deze video zie je hoe je een samenvatting kan toevoegen op LinkedIn.
Handig met duidelijke instructies.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=bL7tyE3Z-c8

 

Bekijk ook de andere video’s met handige tips voor het gebruik van LinkedIn.

Wil je meer weten over LinkedIn?

  • Wil jij meer halen uit Linkedin?
  • Meer weten dan de knoppen?
  • Nu eens aan een goede strategie werken die vruchten af werpt?

Kom dan naar de LinkedIn workshop.

Meer info…

 
Volg me

Henk-Jan Geel

Master Mind at Bright Mind Media
Ik ben LinkedIn trainer en social marketeer. Ondernemers help ik social media effectief in te zetten. Ook succesvoller worden met social marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via Twitter of op LinkedIn.
Volg me

Latest posts by Henk-Jan Geel (see all)